Airtox MR3 Sikkerhedssko

M-SERIE

Detaljer:

 

AIRTOX MR3 – SIKKERHEDSSKO MED KOMFORT SOM SNEAKERS

 

 

MR3 sikkerhedssko er en del af M-serien; en af ​​de mest avancerede sikkerhedssko-kollektioner på markedet. Omhyggeligt gennemtænkt fra design til fremstilling uden at gå kompromis med hverken kvalitet, sikkerhed eller udseende.

 

Hvilke funktioner giver Airtox MR3 det høje sikkerhedsniveau?

  • En ekstraordinær stærk aluminiums tåkappe holder tæerne beskyttet mod tunge og faldende objekter uden at gå på kompromis med hverken vægt, design eller komfort.
  • Et tyndt lag af ekstremt slidstærkt NRT-gummi giver AIRTOX MR3 en skridsikker samt olie-, syre- og varmebestandig (op til 300o C) ydersål.
  • MR3 har det revolutionerende WHITELAYER® sømværn, som beskytter fødderne mod søm og andre skarpe genstande. Lettere, mere fleksibelt og stærkere end noget konkurrerende materiale.

 

MR3 sikkerhedssko er ligeså komfortable som dine sneakers, fordi:

  • Overdelen på MR3 er lavet af det stærkt åndbare POWERBREEZE® tekstil, som giver optimal ventilation og sikrer at dine fødder forbliver tørre og komfortable hele dagen.
  • MR3 er udstyret med en stødabsorberende og utrolig let EVA-sål – den samme sål, som anvendes i mange populære træningssko og sneakers.
  • Skoen er udstyret med en stød- og fugtabsorberende Cool&Me® indersål, der sørger for tørre og friske fødder.

 

For at sikre, at du får mest ud af dine Airtox MR3-sikkerhedssko, skal du altid huske at bære det rigtige par sokker. Vi anbefaler tekniske sportsstrømper, der typisk er lavet til vandreture, løb eller skisport. Brug af almindelige strømper fremstillet af bomuld er en udbredt misforståelse, da disse opsuger fugten i stedet for at føre den væk fra foden, hvilket giver dig våde ildelugtende fødder.

 

Tunge, klodsede og stive sikkerhedssko, som skader din krop, hører fortiden til. Velkommen til den nye generation af komfortable og stilede sikkerhedssko!

 

Tilgængelige farveversioner for Airtox MR3: blå og sort med hvide detaljer og blå snørebånd (for anden farvekombination: se modellen MR2 og MR4).

 

 

ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC

Detaljer:

 

AIRTOX MR3 – SIKKERHEDSSKO MED KOMFORT SOM SNEAKERS

 

 

MR3 sikkerhedssko er en del af M-serien; en af ​​de mest avancerede sikkerhedssko-kollektioner på markedet. Omhyggeligt gennemtænkt fra design til fremstilling uden at gå kompromis med...

Super Features:
Properties:
Særlige egenskaber:
Sømværn Antistatisk ESD Åndbar oversko Cool&Me® ventilation system Fleksibel sål Varmebestandig ydersål Blød og let Beskyttende tåkappe Stødabsorbering Skridfast sål
Str.:

36-48

Velegnet til:

Velegnet til servicebranchen, let konstruktion, fremstilling, lager og andre områder, hvor sikkerhedsfodtøj er påkrævet.

Instruktioner for vedligeholdelse:

Forlæng holdbarheden på dine AIRTOX sko ved at vedligeholde dem jævnligt – læs hvordan du plejer dine AIRTOX her.

Instruktioner for vedligeholdelse:

Forlæng holdbarheden på dine AIRTOX sko ved at vedligeholde dem jævnligt – læs hvordan du plejer dine AIRTOX her.

Andre produkter i denne serie