MERE END SIKKERHEDSSKO

Her kan du få mere afvide om hvem vi er, hvad vi laver og hvordan vi skaber markedets bedste sikkerhedssko

VIRKSOMHEDEN AIRTOX

 

AIRTOX

MERE END SIKKERHEDSSKO


Vi udstyrer vores sko med de mest innovative og banebrydende teknologier, der nogensinde er set indenfor sikkerhedssko. Vores sko har beskyttende letvægts tåkapper, de stærkeste og letteste sømværn på markedet, uovertruffen skridsikkerhed, ESD såler, støv- og fugtabsorberende indlægssåler med afkølende virkning, super lette og fleksible mellemsåler, ekstremt holdbare ydersål, vandtætte og åndbare overdel og en bred skandinavisk pasform.

 

AIRTOX Industries A/S er et revolutionerende skobrand fra Danmark.
 
Vi fremstiller sikkerhedssko med exceptionel kvalitet og komfort, som samtidig er stilfulde og fashionable. Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller udseende.
På nuværende tidspunkt sælges AIRTOX’ produkter udelukkende i udvalgte europæiske butikker. Vores mål er at udvide vores globale fodaftryk og gøre vores produkter tilgængelige i endnu flere lande i den nærmeste fremtid.
 
I øjeblikket fokuserer vi på at udvikle og fremstille sikkerhedssko og sælge vores produkter over hele verdenen. For at sikre den løbende støtte fra lokale virksomheder, arbejder vi hos AIRTOX sammen med små og familiedrevne virksomheder, et samarbejde som vi er meget taknemmelige for.  

LEGENDEN OM AIRTOX-BRANDET

 

Ikonet for AIRTOX-mærket er en karakteristisk rovfugl. Hvad er dens etymologi? Hvad betyder det? Og hvad har den at gøre med fremtidens sikkerhedssko?

 

 

AIRTOX fuglene kom til jorden fra en fjern planet uden for solsystemet. De er nogle meget kloge, mekaniske væsener med en avanceret intelligens.

 

For nylig kom de til jorden og af en eller anden grund er de i gigantiske fabrikker begyndt at lave sko med særlige egenskaber, som aldrig tidligere er blevet brugt indenfor sikkerhedssko. Og de har valgt at dele disse revolutionerende produkter med mennesket.

 

Den største og mest koncentrerede rede af AIRTOX-fugle findes i Københavns Lufthavn. Herfra rejser AIRTOX-fuglene store afstande, hovedsagelig i flokke, for at sprede deres befolkning over hele verden.

 

Vi ved ikke meget om dem, men det vi ved er, at AIRTOX-fuglene er uforudsigelige, udvikler sig hurtigt og ved mere om teknologien end nogen anden på denne planet. Denne dedikation og viden, er de klar til at dele med os mennesker, og gøre vores liv mere behageligt, stilfuldt og sikkert.

 

Formålet med historien er at skabe en illusion af denne fugl, der har overtaget kontrollen med AIRTOX’ udviklingsafdeling med det formål at bringe de nyeste teknologier til jorden. Fuglene har gjort os i stand til at skabe de mest sofistikerede og komfortable sko fyldt med alle de mest fantastiske og næsten urealistiske teknologier – bragt af fuglene fra den intergalaktiske hemisfære.

DANSK DESIGN OG UDVIKLINGEN AF STILFULDE SIKKERHEDSSKO

 

AIRTOX research and development technologies

 

AIRTOX’  hovedkvarter ligger i Danmark. Herfra udføres alt design, udvikling og forskning. Vi har dedikeret en stor mængde tid og ressourcer til at undersøge teknologier, og teste materialer, komponenter og nye systemer.

Vores udviklings- og forskningsafdeling har over 20 års erfaring i sikkerhedssko og har ansvaret for hele udviklingsprocessen: fra første designforslag til det endelige produkt.

 

VI TESTER VORES PRODUKTER I DE MEST EKSTREME MILJØER

Vi garanterer pålideligheden og holdbarheden af ​​alle produkter. I modsætning til en stor del af vores konkurrenter går vi ikke på kompromis. Vores højeste prioritet er vores kunders tilfredshed.

 

VI ANVENDER OMFATTENDE TEKNOLOGIER

I øjeblikket er AIRTOX-skoene udstyret med fem unikke teknologier: Aqua-Cell®, WHITELAYER®, UTURN®, Cool&Me® og POWERBREEZE®.  Disse teknologier er udviklet af vores troværdige og professionelle partner, European Tech Group.

 

VI TÆNKER ALTID PÅ FREMTIDEN

 

Hos AIRTOX er vi proaktive i udviklingen og undersøgelsen af nye trends indenfor sikkerhedssko. Vi tilstræber os på at forblive innovative og branchens førende. Nye teknologier, der endnu ikke er implementeret i AIRTOX produkter, testes, og fordelene ved egenskaberne diskuteres for at sikre, at AIRTOX-sikkerhedssko er de mest avancerede på markedet.

MISSION & VISION

 

Mission and Vision AIRTOX

 

AIRTOX’ vision er at blive det mest unikke og innovative mærke inden for industriel sikkerhed.

 

For at opnå denne vision er vi i øjeblikket på en mission om at udnytte viden og inspiration fra globale kulturer. Vi gør det ved at samarbejde med mennesker og virksomheder over hele verden og opbygge et multinationalt miljø på vores arbejdsplads. Dette hjælper os med at udvikle vores ideer og opbygge fremragende og gennemtænkte produkter.

 

Under vores arbejde fokuserer vi på socialt ansvar og gode arbejdsvilkår, for at sikre at hver enkelt kollegas motivation og engagement er uovertruffen.

 

Vi tager hensyn til beskyttelsen af ​​vores miljø og sørger for, at både os selv og alle vores leverandører er forpligtet til at følge internationale og lokale miljølove.

KARRIERE HOS AIRTOX

 

Carrer at AIRTOX safety shoes

 

Hos AIRTOX bestræber vi os på, at tilbyde vores medarbejdere de bedste arbejdsvilkår. Vi mener, at det er af væsentlig betydning for skabelsen af et behageligt arbejdsmiljø – og for at sikre, at vores medarbejdere har en aktiv rolle i vores virksomheds positive udvikling. Derfor har vi en åben og ikke-diskriminerende tilgang til vores medarbejdere og samarbejdspartnere og sikrer, at mangfoldighed og selvudvikling understøttes.

 

Vi følger et globalt adfærdskodeks, der består af flere grundlæggende principper for etisk og ansvarlig adfærd på verdensplan. For alle vores samarbejdspartnere garanterer vi følgende: Alle ansættelsesforhold vil opfylde de grundlæggende behov i henhold til FN-konventionerne.

 

Vi søger altid efter nye talenter, der kan bidrage til vores team. Hvis du er modig nok til at arbejde i vores sjove, hurtige og innovative miljø, se vores ledige stillinger.

 

Som arbejdsplads er vi bekymrede for beskyttelsen af ​​vores miljø og sørger for, at både – os selv og alle vores leverandører er forpligtet til at følge internationale og lokale miljølove.

SPONSORERING OG MENTORORDNINGER

 

Mission and Vision AIRTOX

 

Som et familiedrevet selskab med hjemsted i Danmark deltager vi stolt i lokalsamfundet og støtter forskellige aktiviteter med sponsorater til sport, institutioner og skoler.

 

Hvis du er kandidat- eller bachelorstuderende samarbejder vi gerne om dit kandidatspeciale eller bachelorprojekt.

 

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at skrive speciale eller bachelorprojekt om AIRTOX.