OMKRING AIRTOX SELSKAB

HER VIL DU finde ud af, hvem vi er, hvad vi gør, og hvordan vi skaber de bedste sikkerhedssko

VirksomheAIRTOX


AIRTOX® - den episke danske sikkerhedssko fyldt med morgendagens teknologier. Tilbyder overlegen komfort og uset lethed til det professionelle marked. Som en innovativ dansk skofabrikant går vi ikke på kompromis!

At Airtox, vi udstyrer vores sko med de mest innovative og banebrydende teknologier nogensinde set i sikkerhedsfodtøjsindustrien. Vores sko har beskyttende tåkapper, enestående glidemodstand og de letteste anti-penetrationslag på markedet. Vores sikkerhedssko har elektrostatiske afledende såler (ESD) og stødabsorberende indlægssåler, der har en køleeffekt. Airtox sikkerhedsko er superlette og fleksible mellemsåler og yderst behagelige outsoles. Ud over dette, AIRTOX sikkerhedsko bruger også vandtæt og åndbar overdel, et Multi Dot Direct-massagesystem og en bred skandinavisk pasform. Dette er kun et par af de funktioner, der gør AIRTOX sikkerhedssko markedets bedste sikkerhedssko.


AIRTOX er et gennembrudsmærke af sikkerhedsfodtøj lige ud af Danmark.


Vi laver sikkerhedssko med enestående kvalitet og komfort, mens det stadig er stilfuld og fashionable til brug året rundt.

På nuværende tidspunkt, AIRTOX produkter sælges udelukkende i udvalgte butikker rundt omkring Europa. Vores mål er at udvide vores globale fodaftryk og gøre vores produkter tilgængelige i flere lande i den nærmeste fremtid, så flere får glæde af vores fantastiske sikkerhedssko fra Danmark.


I øjeblikket fokuserer vi på udvikling og fremstilling sikkerhed fodtøj og salg af vores produkter over hele verden i store mængder B2B Ud over vores internationale mål at sikre den løbende støtte fra lokale virksomheder kl Airtox, samarbejder vi også med små og familiedrevne virksomheder, som vi intensivt arbejder med for at opbygge succesrige og langvarige relationer. Dette er noget, vi er meget værdsatte af.

Legenden om AIRTOX brand

Ansigtet til Airtox brand er en karakteristisk, lidt rovfugl. Hvad er dens oprindelse? Hvad repræsenterer det? Og hvad har det med sikkerhedsskoens fremtid at gøre?Den AIRTOX fugle rørt ned på Jorden fra en fjern planet uden for vores solsystem. De er meget kloge, mekaniske væsener med avanceret intelligens.


De kom til Jorden, og - af en ukendt årsag begyndte de at skabe sko med specielle egenskaber, som aldrig blev set før i fodtøjsindustrien. De deler disse revolutionerende produkter med mennesker. Du kan ikke være sikker på, hvordan du opretter forbindelse til dem, da deres kommunikation med mennesker antager forskellige former.


Ironisk nok er et af de mest koncentrerede rede i AIRTOX der findes fugle i Københavns Lufthavn. Derfra rejser de enorme afstande, hovedsageligt i flokke, for at sprede deres befolkning over hele verden.


Vi ved ikke meget om dem, men hvad vi ved, er, at AIRTOX fugle er uforudsigelige, udvikler sig hurtigt og er langt mere teknologisk avancerede end noget andet på Jorden. Den viden og teknologi, de deler med os, gør vores liv mere behageligt, stilfuldt og sikkert.


Formålet med historien er at skabe en illusion af denne fugl, der tager kontrol over AIRTOX F & U-afdeling med en mission at bringe de nyeste teknologier til Jorden Fra den intergalaktiske halvkugle, så vi kan skabe de mest sofistikerede, ultra komfortable sko. Sko, der er proppet med de fineste og næsten ude af denne teknologier.

Dansk design og udvikling af de bedste sikkerhedssko

AIRTOX forskning og udviklingsteknologier


AIRTOX hovedkvarter har base i Danmark. Herfra udføres al design, udvikling og forskning. Vi har afsat en enorm mængde tid og ressourcer til forskningsteknologier og testmaterialer, komponenter og nye systemer.

Vores F & U-team har mere end 20 års erfaring med sikkerhedsfodtøj og holder styr på hele udviklingsprocessen, fra den første designskitse til det endelige produkt.


VI TESTER VORES PRODUKTER I DE MESTE EKSTEME MILJØER

Vi garanterer pålideligheden og kvaliteten af ​​alle vores produkter. I modsætning til en stor del af vores konkurrenter indgår vi ikke kompromiser. Vores prioritet er vores kunders tilfredshed.


VI bruger omfattende teknologier

I øjeblikket er der fem teknologier der er tilgængelige i Airtox valg af sko, Aqua-Cell®, WHITELAYER®, UTURN®, Cool & Me® og POWERBREEZE®. Disse teknologier er omhyggeligt konstrueret by AIRTOX's specielle enhed “Lab 32”.


VI Tænker altid om fremtiden


At AIRTOX vi er proaktive med at udvikle og undersøge nye tendenser inden for sikkerhedsfodtøjsindustrien. Vi sigter mod at forblive innovative og i spidsen for branchen. Nye teknologier endnu ikke implementeret i Airtox produkter testes, og fordelene ved deres introduktion diskuteres for at sikre det AirtoxUltralette sikkerhedssko er de mest avancerede på markedet.

Mission & vision

Mission og Vision AIRTOX


Vores vision og det overordnede mål er at blive det mest unikke og innovative brand inden for sektoren for industriel sikkerhed.


For at nå dette mål er vi i øjeblikket på en mission om at udnytte viden og inspiration fra globale kulturer. Det gør vi ved at samarbejde med mennesker og virksomheder over hele verden og ved at opbygge et multinationalt miljø på vores arbejdsplads.


I hele arbejdsprocessen fokuserer vi på sociale ansvar og gode arbejdsvilkår for at sikre, at hver eneste kolleges motivation og dedikation accelererer til perfektion.


Vi er interesseret i at beskytte vores miljø og sørger for, at både os selv og alle vores leverandører er forpligtet til nøje at overholde alle internationale og lokale miljølovgivninger.


Vi er interesseret i beskyttelse af vores miljø og sørg for, at både os selv og alle vores leverandører er forpligtet til at følge internationale og lokale miljølovgivninger.

Karriere hos AIRTOX

Carrer kl AIRTOX sikkerhedssko


Karriere kl AIRTOX og socialt ansvar:


Vores prioritet er at tilbyde vores medarbejdere de bedste arbejdsforhold. Vi mener, at det er af væsentlig betydning at skabe et behageligt arbejdsområde for at sikre, at vores medarbejdere spiller en aktiv rolle i den positive udvikling af vores virksomhed. Derfor har vi en åben, ikke-diskriminerende tilgang til vores personale og samarbejdspartnere og sikrer, at mangfoldighed og selvudvikling understøttes.


Vi følger en global adfærdskodeks, der består af flere grundlæggende principper om etisk og ansvarlig adfærd på verdensplan. For alle vores samarbejdende leverandører garanterer vi følgende: alle ansættelsesforhold opfylder de grundlæggende behov i henhold til FN-konventionerne.


Vi søger altid nye talenter for at bidrage til vores team. Hvis du er modig nok til at arbejde i vores sjove, hurtige og innovative miljø, skal du anvende og fortælle os om dig selv!