AQUA-CELL®

Aqua-Cell® er en bi-komponent membran med fremragende åndbare egenskaber, og som samtidig er 100% vandtæt. Med Aqua-Cell® holdes fødderne tørre mens de samtidig kan ånde.

COOL&ME®

Cool&Me® er en teknisk funktion som findes i nogle bestemte Airtox indlægssåler. Systemet er designet til, at holder fødderne tørre og samtidig regulere temperaturen. Ved hjælp af systemets særlige sekskantede mikrokanalkonstruktion transporteres sved væk fra dine fødder og fordamper. Cool&Me® modvirker overophedning og forbedrer samtidigt fodhygiejnen betydeligt.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® er et højteknologisk tekstil system som giver en effektiv luftcirkulation gennem alle lagene på skoens overdel. Med den forbedrede åndbarhed får du mere tørre og friske fødder gennem hele dagen.

StyroSoft®

StyroSoft® er en unik støddæmper-teknologi udviklet i samarbejde med Airtox specialenhed; LAB 32. Styrosoft såler er ultra bløde og fjedrende - væsentligt mere end almindelige EVA-såler. StyroSoft kan præsentere en rebound effekt på op til 64%. Resultatet er en ekstrem høj og mærkbar grad af komfort i skoene.

WHITELAYER®

Verdens letteste sømværn; Whitelayer®, er ekstremt fleksibelt og vejer bare 32 gram. 55% lettere sammenlignet med andre tekstilsømværn. Som en ekstra bonus er materialet også fugt-absorberende.