COOL&ME®

COOL & ME® er et meget avanceret kølesystem. Systemet er designet til at forbedre luftcirkulationen inden for indlægssålen og til at regulere temperatur og komfort. På grund af en unik hexagonal mikrokanals konstruktion transporteres dråber sved væk fra dine fødder, fordamper og holder dine fødder tørre. På samme tid kan frisk luft let passere gennem indlægssålen. COOL & ME® forhindrer, at dine fødder bliver varme og svedige for at øge den generelle komfort, når du bærer dine sko.

Læs mere

POWERBREEZE®

PowerBreeze® er vores high-tech, åndbart stof, der bruges i mange Airtox Produkter. I modsætning til COOL & ME® systemet, PowerBreeze® bruges i den øverste del af skoen for at tillade konstant luftstrøm. Denne mikrofabrik hjælper med at styre sved og opretholde en tør følelse, når du bærer sko. PowerBreeze® giver overlegen åndbarhed, hvilket giver dig følelsen af ​​ægte friskhed, hver gang du bærer din Airtox.

Læs mere

WHITELAYER®

WHITELAYER® er ikke mindre end en global sensation og bruges i Airtox for første gang nogensinde inden for sikkerhedsskoindustrien. Dette unikke, ikke-metalpappede stof er en revolution inden for anti-perforeringsmateriale til sikkerhedsfodtøj. Det er en ekstremt stærk, lys, blød og yderst fleksibel fiber, der ikke har nogen reel konkurrence på markedet. WHITELAYER® blev oprindeligt udviklet i USA til det amerikanske militærs anti-penetrationsslitage. Siden da, WHITELAYER® er yderligere udviklet udelukkende til Airtox industrier i et anti-perforationslag, det stærkeste af sin art.

Det giver et ekstraordinært højt beskyttelsesniveau for dine fødder i ethvert miljø. WHITELAYER® giver dig bevægelsesfrihed og overlegen komfort. Ved hjælp af teknologier som WHITELAYER® , Airtox har været i stand til at bygge bro mellem gængse undervisere og sikkerhedssko!

Læs mere

AQUA-CELL®

AQUA-CELL® er vores one-of-a-kind bi-komponentmembran, der fremstiller AIRTOX sikkerhedssko 100% vandtæt. Det fungerer perfekt selv i det mest ekstreme vejr og tilbyder beskyttelse mod regn og våde arbejdsforhold. Det AQUA-CELL® membranen er også åndbar. Som resultat, AQUA-CELL® holder dine fødder tørre og friske på alle tidspunkter.

Læs mere