AIRTOX MR3 sikkerhedssko

McLaren

AIRTOX MR3 sikkerhedssko

Den MR3 stil fra Airtox er en Super Charged allround let og højt åndbar sikkerhedssko.


Denne stil er en af ​​de første Airtox sikkerhedssko til at tilbyde den revolutionerende neglebeskyttelse: WHITELAYER®. Dette materiale blev oprindeligt udviklet i USA som et specielt projekt for de amerikanske elitesoldater, Navy Seals, der krævede skudsikre veste, der var særlig lette og fleksible.


WHITELAYER® er ekstremt fleksibel og samtidig stærkere end stål. Den integrerede WHITELAYER® neglebeskyttelse i McLaren rækkevidde vejer kun 32 gram og er således 55% lettere end andre tekstilspikermateriale. Som en ekstra bonus er materialet yderst fleksibelt, åndbart og fugtabsorberende.


Den MR3 tilbyder et usædvanligt højt komfortniveau og er meget skridsikkert og varmebestandigt op til 300 ° C. Den øverste drives af PowerBreeze® airflow system, som hjælper med at give effektiv åndbarhed og øget luftcirkulation inden i skoen. Stilen er meget åndbar og anbefales kun til brug i områder, der ikke kræver vandbestandighed. Medium pligt.


Fås i en farveversion: blå, sort og hvid (se en anden farvekombination MR2 or MR4).


ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC

AIRTOX MR3 sikkerhedssko

Den MR3 stil fra Airtox er en Super Charged allround let og højt åndbar sikkerhedssko.


Denne stil er en af ​​de første Airtox sikkerhedssko til at tilbyde den revolutionerende neglebeskyttelse: WHITELAYER®. Dette materiale var ...

Super funktioner:
egenskaber:
  • Ultimate MI6 aluminium let tåkappe
  • Bred skandinavisk pasform
  • EVA avanceret mellemsål af suspension
  • Olie og syrebestandig ydersål
  • Varmebestandig 300 ° NRT gummi ydersål
Størrelse:

37-48

Andre produkter i denne serie