M-SERIE sikkerhedssko til damer & mænd

M-SERIE The MacLaren outsole sikkerhedssko er en af ​​vores mest avancerede kollektioner med innovative sikkerhedssko til damer og mænd. Vi har skabt en serie af utrolig atletiske og højteknologiske sikkerhedssko med forskellige individuelle behov og præferencer i tankerne. Disse sikkerhedssko til kvinder og mænd er lavet med de nyeste teknologier og højeste standard af materialer til at imødekomme forventningerne til selv de mest krævende kunder. Atletisk udseende, ekstremt letvægt og overlegen komfort udgør essensen af ​​denne serie. M-SERIE sikkerhedssko er designet til at blive dine yndlingssko; ikke kun til arbejde. M-SERIEN er både sikkerhedssko for damer og herrer.  

Hver af M-SERIENS modeller er udstyret med det revolutionerende sømværn WHITELAYER® - den nyeste generation inden for anti-penetrering. Det er dét stærkeste fiber overhovedet, der anvendes i hele skoindustrien. WHITELAYER® er ekstremt fleksibelt, åndbart og 55 % lettere end andre materialer tilgængelige på markedet.
Med WHITELAYER® tager vi sikkerhedssko til et helt nyt niveau! Vi har brugt EVA teknologi til M-seriens sål for at skabe fornemmelsen af ​​at bære et par regulære sneakers, men da regelmæssige sneakers ikke har den holdbarhed og styrke, der kræves af sikkerhedsfodtøj, har vi udstyret vores EVA ydersål med et tyndt lag af NRT gummi. Dette sikrer dig en blød, fleksibel og stødabsorberende ydersål, der er skridsikker og som kan modstå olie, brændstof og varme (op til 300˚C).


M-SERIE sikkerhedssko til kvinder og mænd består af 5 forskellige versioner: MR2, MR3, MR4 (med POWERBREEZE® for maksimal åndbarhed), MA6 (vandtæt sko med Aqua-Cell® Membran) og MB7.

Looking for:
Collection:
reset

EXPLORE OTHER COLLECTIONS

M-SERIE

S-SERIE

SNEAKERS OG OUTDOOR