AQUA-CELL®

Aqua-Cell® er vores one-of-a-kind bi-komponent membraner, der giver 100% vandtæthed og fremragende åndbarhed. Det virker perfekt selv i det mest ekstreme vejr, og giver dig fuld beskyttelse mod regn og våde arbejdsvilkår. Aqua-Cell® - membranen giver også overlegen åndbarhed. Som følge heraf forblir fødderne tørre og friske hele tiden. 

 

Læs mere

COOL&ME®

Cool&Me®er et højt avanceret kølesystem, der anvendes i indlægssålene, designet til at give enestående luftcirkulation og skabe den perfekte kombination mellem temperatur og komfort. På grund af en unik sekskantet mikrokanalkonstruktion transporteres sved hele tiden væk fra dine fødder, fordampes og holder fødderne tørre. Samtidig kan frisk luft let passere gennem indlægssålen. Cool&Me ®beskytter din krop mod overophedning for at sikre dig den rigtige komfort, når du bærer dine sko.

Læs mere

POWERBREEZE®

PowerBreeze® er vores højteknologiske åndbart stof, der anvendes i de fleste AIRTOX-produkter. I modsætning til Cool&Me® - systemet bruges, PowerBreeze® i den øverste del af skoene for at sikre konstant luftstrøm. Dette mikro-stof  hjælper med at styre sved og opretholde en tør følelse hele tiden. Det giver usædvanligt høj åndbarhed, hvilket giver dig følelsen af ​​ægte friskhed hver gang du bærer din Airtox.

Læs mere

StyroSoft®

Ultrablød støddæmperteknologi til mellemsål. Dæmpning, energiretur og fleksibilitet på én gang. Meget blødere end almindeligt EVA-materiale.

WHITELAYER®

Whitelayer® er ikke mindre end en verdens sensation, det bruges af Airtox for første gang nogensinde i sikkerhedsskoindustrien. Dette unikke, ikke-metalfiltstof er en revolution i anti-perforeringsmateriale til sikkerhedssko.Det er en ekstremt stærk og samtidig en let blød og meget fleksibel fiber, der ikke har nogen reel konkurrence på markedet.

Det giver en ekstraordinær høj beskyttelse af dine fødder i alle miljøer, bevægelsesfrihed og overlegen komfort. Med hjælp fra teknologier som Whitelayer®har Airtox været i stand til at bygge bro over kløften mellem regelmæssige træner og sikkerhedssko!

Læs mere