AQUA-CELL®

Aqua-Cell® er en bi-komponent membran med fremragende åndbare egenskaber, og som samtidig er 100% vandtæt. Med Aqua-Cell® holdes fødderne tørre mens de samtidig kan ånde.

COOL&ME®

Cool&Me® er en teknisk funktion som findes i nogle bestemte Airtox Indlægssåler. Systemet er designet til at holde fødderne tørre og samtidig regulere temperaturen. Ved hjælp af systemets særlige sekskantede mikrokanalkonstruktion transporteres sved væk fra fødderne og fordamper. Cool&Me® modvirker overophedning og forbedrer samtidigt fodhygiejnen.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® er et højteknologisk tekstil system som giver en god luftcirkulation gennem alle tekstillag på skoens overdel. Med systemet opnås mere tørre og friske fødder gennem hele dagen.

StyroSoft®

StyroSoft® er en unik støddæmper-teknologi udviklet af Airtox specialenhed; LAB 32. Styrosoft såler er ultra bløde og fjedrende - væsentligt mere end almindelige EVA-såler. StyroSoft kan præsentere en rebound effekt på op til 64% og giver en høj grad af komfort i skoene.

WHITELAYER®

Verdens letteste sømværn; Whitelayer®, er ekstremt fleksibelt og vejer bare 32 gram. Materialet er 55% lettere sammenlignet med andre tekstilsømværn. Materialet er også fugt-absorberende.