S-SERIE sikkerhedssko med stødabsorbering

S-SERIE The Stingray outsole sikkerhedssko med stødabsorbering er en del af AIRTOX revolutionen. Med denne serie har vi taget sikkerhed og professionelt fodtøj til et helt nyt niveau og bevist, at professionelle arbejdssko ikke længere behøves at være tunge, ubehagelige og klodsede. S-SERIE sikkerhedssko med stødabsorbering er sammenlignelige med almindelige sko, men lavet med teknisk avancerede materialer og teknologier, herunder alle de nødvendige funktioner, der kvalificerer dem som sikkerhedssko. Alle modeller er godkendt i henhold til de europæiske standarder. Dette er essensen af ​​AIRTOX.

 

Ligesom alle andre AIRTOX sko er S-SERIEN dedikeret til dem, der ønsker komfort i livet og nægter at leve med knæ- og rygskader, der ofte skyldes brugen af hårde, stive og ekstremt tunge arbejdssko. S-SERIEN's sikkerhedssko med stødabsorbering tilbyder også de nyeste trends i dansk design og giver et helt nyt perspektiv på professionelt fodtøj.

 

S-SERIE sikkerhedssko består af de nyeste teknologier: for at skabe de mest åndbare sikkerhedssko bruger vi CORDURA® tekstil samt POWERBREEZE® ventilationssystemet, mens Tech-FiberTM sømværnet beskytter fødderne mod søm og andre skarpe genstande. Til tåbeskyttelse bruger vi vores lavprofil Superlite NEO-SteelTM tåkappe, der er designet til at give optimal komfort til dine fødder i et let og moderne design. Sikkerhedssko med stødabsorbering har aldrig været bedre!

 

S-SERIEN er karakteriseret ved den originale gennemsigtige TPU ydersål og den berømte mellemsål AIR-SYSTEM: En patenteret og omhyggelig testet teknologi, der indsprøjter luftceller i mellemsålen, hvilket gør skoene endnu mere bløde og komfortable. Alle disse egenskaber sikrer, at denne linje af sko er meget åndbar, ekstremt fleksibel og meget let. Ligesom resten af vores serier er S-SERIEN ESD-certificeret, hvilket gør skoene i stand til at reducere elektrostatisk ladning, der forårsager skade på følsomme enheder. Afhængigt af modellen varierer S-SERIEN i farve og sikkerhedskategori. Find den sikkerhedssko med stødabsorbering, der passer bedst til dine behov og få en detaljeret beskrivelse af hver model ved at trykke på billederne af skoene. Alle skoene i vores S-SERIE er fremstillet med en bred skandinavisk pasform.

Looking for:
Collection:
reset

EXPLORE OTHER COLLECTIONS

M-SERIE

S-SERIE

SNEAKERS OG OUTDOOR