Tekniske egenskaber

TEKNOLOGIER OG MATERIALER UDNYTTES IGENNEM AIRTOX ARBEJDSSKO OG HIGH TECH TRAINERS PRODUKTION

BESKYTTENDE TÅKAPPER

I AIRTOX skoproduktionen bruger vi kun de bedste teknologier. Derfor er AIRTOX sikkerhedssko udstyret med følgende typer brede, højt avancerede tåhætter:

Superlite NEO-steelTM tåkappe

Dette er den nye generation af stål-tåbeskyttelse!

 

Den nye lavprofil-tåkappe af stål er designet til at beskytte dine tæer, mens den selvfølgelig stadig følger EU’s sikkerhedsstandarder. NEO-Steel-konstruktionen tillader designet at være af minimal størrelse og tykkelse, hvilket gør, at skoen kan have den lavest mulige profil. Denne kombination fastholder en vægt, der er lige så lav som en almindelig aluminium-tåkappe – men med dimensioner, der gør den næsten usynlig.

 

Dette giver mulighed for at designe sikkerhedssko, der ser ud og føles som normale sneakers. NEO-stål-tåbeskyttelse kombinerer derfor styrken fra stål-sikkerheden med det praktiske fra en almindelig sportssko, alt imens den er langt mere tilpasningsegnet enhver fods form i modsætning til dens forgængere.

 

Tilgængelig i AIRTOX Stingray.

Atletisk aluminium tåkappe

AIRTOX’ atletiske tåkappe er designet og formet til at fremhæve den atletiske form. Den har en meget lav vægt og indgår i kombination med vores EVA-ydersåler. Følger EU’s sikkerhedsstandarder.

 

Tilgængelig i AIRTOX McLaren.

SØMVÆRN

WHITELAYER® sømværn

For ikke længe siden var Kevlar kendt for at være det nye store skud på stammen; et innovativt, let materiale til sømværn i sikkerhedsfodtøj. Tiderne skifter – det ekstremt fleksible, meget åndbare og ENDNU LETTERE materiale er her! WHITELAYER®

 

WHITELATER® er det nye, revolutionerende, ikke-metalliske sømværn, som AIRTOX er de første til at bruge i sikkerhedsskoindustrien. I samarbejde med European Tech Group har vi udviklet dette innovative materiale, som er blevet brugt og testet af det amerikanske militær på skudsikker beklædning.

 

Ekstremt lav vægt, den højeste grad af fleksibilitet og enestående præstation, hvad åndbarhed og fugtabsorbering angår. Det er bevist, at WHITELAYER® er 55% mere holdbart end noget andet sømværn på markedet. Følger EU’s sikkerhedsstandarder.

 

Tilgængelig i AIRTOX McLaren.

Tech-FiberTM sømværn

Dette særdeles pålidelige, ikke metalliske sømværn i mellemsålen beskytter dine fødder fra gulvbaserede skader, dvs. at træde på fremspringende søm eller andre skarpe objekter.

 

Tech-FiberTM er mere fleksibelt og let end Kevlar og standardsømværn af stål. Vi sikrer således, at dine AIRTOX-sikkerhedssko imødegår behov og forventninger for selv de mest krævende arbejdsmiljøer.

 

Tilgængelig i AIRTOX Stingray.

STØDABSORBERENDE OG KØLENDE INDLÆGSSÅLER

AIRTOX bestræber sig efter at maksimere komforten i dine sko, mens dine fødder holdes beskyttede på arbejde eller derhjemme. En essentiel komponent i dit AIRTOX-fodtøj er en effektiv indlægssål, der absorberer fugt og negativ energi. Dette, i kombination med vores stødabsorberende ydersåler, forhindrer dine fødder i at føle sig trætte og slidte sidst på dagen. indlægssåler, der er speciallavet til AIRTOX, er ikke kun designet for at yde daglig støtte, men også for at beholde et sundt klima inden i skoen.

Cool&Me® klima control

Dette intelligente og åndbare ventilationssystem holder dine fødder tørre og friske, selv efter lange og anstrengende arbejdsdage. Cool&Me® tilbyder en mikrokanal-struktur, som muliggør en jævn fugttransport og luftstrøm gennem skoen, der samtidig neutraliserer ubehagelige lugte, der normalt akkumulerer i løbet af dagen.

 

Tilgængelig i AIRTOX McLaren.

LETTE OG FLEKSIBLE MELLEMSÅLER

AIR-SYSTEM ultra støddæmpende sål system

AIR-SYSTEM ultra støddæmpende sål er en unik type af påsprøjtet mellemsål. Ulig andre påsprøjtede såltyper indeholder SuperFlex en udvalgt mængde luftbobler, og denne innovative teknik resulterer i et ekstremt let produkt, som bryster sig af både overlegen elasticitet og fleksibilitet. Sålen former sig efter det pres, som tillægges fra personen, der bærer den, og medvirker i at stabilisere den generelle kropsposition.

 

Det er videnskabeligt bevist, at den forebygger problemer i knæ og nedre ryg. SuperFlex støttes i bunden af et meget tyndt lag af gennemsigtig TPU, som giver en meget holdbar og stærk ydersål.

 

Dette er en af de mest anbefalede typer af såler, da de er utroligt lette, fleksible, bløde og komplet stødabsorberende, hvilket giver det højeste niveau af komfort tilgængeligt i sikkerhedsfodtøj.

 

Tilgængelig i AIRTOX Stingray.

EVA støddæmpende sål

EVA-mellemsålen er et velkendt såldesign, der kan findes i mange lette sneakers. Ligesom normale sneakers er EVA alene ude af stand til at modstå ekstrem varme og er ikke holdbar nok til at beskytte mod kemikalier.

 

AIRTOX’ løsning er EVA støddæmpende sål, hvor vi har inkluderet EVA-konceptet og indordnet det sikkerhedsfodtøjsindustrien. Den teknologi, vi har skabt, er en EVA-sål med et forstærkende, tyndt lag NRT-gummi. På denne måde har vi vedligeholdt de bløde og stødabsorberende egenskaber fra en normal sneaker og samtidig gjort den ekstremt slidstærk, skridsikker, antistatisk og resistent over for varme (300 ˚C), olie samt brændstof. En meget unik sål, der følger EU’s standarder for sikkerhedsfodtøj.

 

Tilgængelig i AIRTOX McLaren.

VORES YDERSÅLER

AIRTOX sikkerhedssneakers er udstyret med en specialdesignet ydersål, der gør dem yderst skridfaste og velegnede til al slags arbejde, uanset underlaget. Derudover vil de beskytte dig mod brændstof, syre og varme.

TPU clear high-performance ydersål

Denne originale, gennemsigtige TPU-ydersål (Thermoplastic Poly Urethane) er skabt til at støtte vores yderst bløde AIR-SYSTEM-mellemsåler. Det tynde lag af TPU gør sålen meget slidstærk og samtidig resistent overfor olie, de fleste kemikalier og varme (op til 150˚C). Den gennemsigtige TPU er pigmentfri, hvilket gør den egnet til at arbejde på gulve og underlag, som er følsomme over for slid og sorte aftryk. Resultatet er en unik kombination af skønt design og overlegen fleksibilitet, alt imens EU’s standarder for sikkerhedsfodtøj overholdes.

 

Tilgængelig i AIRTOX Stingray.

 

Olie, syre og varmebestandig (300oC) NRT slidsål

Vores ydersål af et tyndt lag NRT-gummi bruges i kombination med vores EVA støddæmpende sål, en perfekt kombination af superblødt, let materiale og slidstærkt, holdbar NRT-gummi.

 

NRT-gummiets høje grad af holdbarhed betyder, at kun det tyndeste lag er krævet for at beskytte anvenderen tilstrækkeligt. NRT-gummi er også enormt resistent over for varme (op til 300˚C), olie og brændstof. Disse ydersåler er certificeret ESD og særdeles skridfaste. Dette er den mest innovative, atletiske sålteknik benyttet til sikkerhedssko.

 

Tilgængelig i AIRTOX McLaren.

 

VANDTÆT OG ÅNDBAR OVERSKO

Aqua-Cell® membran

Lad ikke vejret komme i vejen for dine daglige aktiviteter. Vælg et par AIRTOX-sikkerhedssko med Aqua-Cell®-membran. Denne pålidelige teknologi sikrer, at du forholder dig tør og komfortabel uanset vejrforhold. Aqua-Cell® vil holde dine sko yderst åndbare samt 100% vind- og vandtætte. AIRTOX-sikkerhedssko med Aqua-Cell® vandtætte membran vil aldrig svigte dig under nogen former for våde vejrforhold.

 

Vær opmærksom! For at sikre, at Aqua-Cell®-membranen virker optimalt, skal du altid huske at iføre dig det rette par sokker. Vi anbefaler tekniske antifugtstrømper, dvs. vandre-, løbe-, snesport- eller tynde uldsokker. At gå i normale sokker, dvs. bomuldssokker, er en typisk fejltagelse, da denne type af materiale holder på overskydende fugt, som foden producerer, hvilket efterlader dig med en følelse af fugtige og ukomfortable fødder.

 

Tilgængelig i følgende AIRTOX-model: MA6.

POWERBREEZE® airflow system

Overskoen i de fleste AIRTOX-modeller er lavet ved brug af POWERBREEZE® – det højteknologiske mikrofiber-system, der er specielt designet til at give hvert par sko maksimal luftgennemstrømning og enestående åndbarhed. Dette er den nye generation af åndbart tekstil, der nu for første gang ses i sikkerheds- og professionelt fodtøj. Brugen af POWERBREEZE® i overskoen af AIRTOX-produkterne forsikrer passende temperaturregulering i skoene og forhindrer overophedning under daglige aktiviteter.

 

Tilgængelig i følgende AIRTOX-modeller: MR2, MR3, MR4, YY2, YY22.

Cordura® åndbar tekstil

Overdelene på alle vores S-modeller er lavet af det unikke og ekstremt åndbare Cordura® tekstil, der garanterer overlegen ventilation i dine sko. Cordura® tekstilet er ultralet og ekstremt slidstærk.

FORSTÆRKET HÆLOMRÅDE

Vi ved, at arbejde i grove omgivelser eksponerer dine fødder for potentielle skader. Derfor har alle AIRTOX sikkerhedssko forstærkning omkring hælen. 

ESD - ELECTROSTATIC DISCHARGE (ANTISTATISK)

De fleste AIRTOX-sko er certificeret ESD. Det betyder, at hvert ESD-certificeret par sko er udstyret med en sål, der skaffer statisk elektricitet af vejen, hvilket gør dem perfekte til ethvert industrielt miljø, hvor der er behov for at reducere en elektrostatisk ladning, som kan forårsage omkostningsfuld skade på følsomme enheder og udstyr. AIRTOX-sko er det perfekte valg for dem, der arbejder i elektronik-, software- eller computerindustrien.

MULTI DOT DIRECT MASSAGE SYSTEM

Et innovativt massagesystem, der er implementeret i AIRTOX-sko uden sikkerhed. Multi dot direct massage system består af et antal af specialfremstillede gummiknopper, der løber langs skoens sål.

 

Disse gummiknopper er specifikt designet til at aktivere trykpunkter under hver fod. Denne aktivering stimulerer blodtilførslen og -cirkulationen for hvert skridt, man tager. Massagesystemet hjælper også til i luftgennemstrømningen i skoens sål.

 

Tilgængelig i AIRTOX YY2 og YY22.

SKANDINAVISK PASFORM

AIRTOX’ produkter er indrettet skandinaviske skostandarder. Vi designer vores sko med et udvalg af brede pasformer; fra den ergonomiske, ekstrabrede næse til den brede atletiske form. Fødder kommer i mange former, og undersøgelser har vist, at størstedelen af den europæiske befolkning sædvanligvis har brede fødder, navnlig i den skandinaviske region.

 

Med dette in mente er det lykkedes os at skabe forskellige serier af sko, der imødegår disse behov.

UTURN® SNØRESYSTEM

UTURN®-snøresystemet er vores avancerede, intelligente alternativ til traditionelle snørebånd. Den hurtige og nemme måde at komme ind og ud af sine sko på få sekunder. Drej til højre for at stramme, og drej til venstre for at løsne. Træk ikke – på denne måde undgår du, at støv og snavs bliver fanget under hjulet.

 

Tilgængelig i følgende AIRTOX-modeller: SL55, SR55, YY22.