AIRTOX TX11 sikkerhedssko

TransAm

Fuld sikkerhed med uforlignelig komfortniveau

Den meget avancerede Airtox stil TX11 er kendetegnet ved en række superfunktioner, såsom det revolutionerende anti-penetrationslag: WHITELAYER® - stærk som stål og blød som en køkkenklæde. Med WHITELAYER®, Airtox har skabt en banebrydende teknologi, der adskiller TX11 fra enhver anden sikkerhedsko på det marked, du måske kender i dag.


Airtox har også opgraderet det øverste materiale til denne stil til et nyt og avanceret mikrofibermateriale. Dette materiale tilbyder lette, åndbarhed og vandafvisende egenskaber. Passformen til denne stil er overlegen og en klasse for sig. Det er lykkedes vores ingeniører at skabe en pasform, der er bred, atletisk og får skoene til at passe som en handske.


WHITELAYER® kombineret med Airtox AIR-system 3.0 gør TX11 sikkerhedssko fleksibel i en grad som kun kendt fra et par gode sneakers.


TX11 er udstyret med let til og fra UTURN® smart lacing


Fås i en farveversion: sort (se forskellige farvekombinationer TX22, TX33 og TX44, for versionen med sko snøresko se på TX1, TX2 or TX3, til midcut boot version - check TX66).


ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Fuld sikkerhed med uforlignelig komfortniveau

Den meget avancerede Airtox stil TX11 er kendetegnet ved en række superfunktioner, såsom det revolutionerende anti-penetrationslag: WHITELAYER® - stærk som stål og blød som ...

Super funktioner:
egenskaber:
  • NEO-stål let tåkappe
  • TPU klar høj ydeevne ydersål
  • Bred skandinavisk pasform
  • Olie og syrebestandig ydersål
  • Varmebestandigt op til 150 ° C til ydersål
Størrelse:

39-48

Andre produkter i denne serie