TransAm sikkerhedssko

AIRTOX sikkerhedssko i TransAm serien karakteriseres ved en række super-features, såsom det revolutionerende sømværn; WHITELAYER® - stærkt som stål og blødt som en klud. Med WHITELAYER® har AIRTOX skabt en sikkerhedssko som er fleksibel og bøjelig i en grad som ellers kun kendes fra et par gode sneakers.

 

AIRTOX har også tunet de nye modeller i forhold til skoens overdel, som nu består af et nyt og avanceret microfiber materiale.* Materialet byder på letvægt, åndbarhed og vandafvisende egenskaber. Som en ekstra bonus har AIRTOX også forfinet pasformen, som gør at skoene sidder bedre end nogensinde før. Det er nemlig lykkedes ingeniørerne fra AIRTOX at skabe en pasform som er både bred og atletisk. Skoene sidder som en sok om foden. 

 

Resultatet er en fuldstændig usammenlignelig grad af komfort, som til dags dato, ikke findes i andre sikkerhedssko på markedet. 

 

Skoene opleves ekstremt fleksible, bløde og føles som en drøm af et par almindelige sko hele dagen igennem. - Prøv selv, og du vil blive positivt overrasket .

*TR55 overdel i nubuck læder

Leder efter:
Range:
reset

Se andre serier

Formula

gram

G-FORCE

MCLAREN

STINGRAY

TRANSAM

SNEAKERS

Strømper

footbeds