Airtox YY22 sneakers

SNEAKERS OG OUTDOOR

Detaljer:

 

EKSTREM KOMFORT MED DET NEMME UTURN SNØRESYSTEM

 

 

Den nyeste generation af Y-SERIEN er lavet med fokus på at skabe en serie af sneakers, som tilbyder absolut bedste komfort. Y-SERIEN tilbyder den samme samme høje kvalitet og de samme avancerede teknologier som resten af AIRTOX’ kollektion bare uden sikkerhedsegenskaberne. Airtox YY22 er de første sneakers på markedet, som har det revolutionerende UTURN® snøresystem.

 

AIRTOX YY22 sneakers er udstyret med en række ekstra egenskaber, som gør dem til et bedre valg end et par almindelige sneakers:

  • YY22 sneakers har vores unikke UTURN® snøresystem, som giver dig en enkel, hurtig og nem måde at komme ind og ud af dine sko på. Drej til højre for at stramme og til venstre for at løsne.
  • Overdelen er lavet af det ekstremt åndbare POWERBREEZE® materiale: et tekstil som sikrer at dine fødder forbliver tørre og ventilerede, selv efter en lang aktiv dag.
  • TPU tåforstærkelsen gør skoen holdbar og slidstærk.
  • Den superlette EVA midtersål giver en ekstraordinær stødabsorbering og fleksibilitet.
  • Sålen er lavet med vores innovative Multi Dot Direct Massage System, der forsigtigt og blødt masserer dine fødder og sikrer en bedre blodcirkulation.

 

Tilgængelig i én farveversion: sort med hvide og neongrønne detaljer.

 

Detaljer:

 

EKSTREM KOMFORT MED DET NEMME UTURN SNØRESYSTEM

 

 

Den nyeste generation af Y-SERIEN er lavet med fokus på at skabe en serie af sneakers, som tilbyder absolut bedste komfort. Y-SERIEN tilbyder den samme samme høje kvalitet...

Super Features:
Properties:
Særlige egenskaber:
Åndbar oversko Fleksibel sål Blød og let Multi Dot Massage System Stødabsorbering Skridfast sål UTURN® lacing system Veldesignet ydersål
Str.:

36-48, findes i også halve størrelser

Velegnet til:

For alle der har brug for komfortabelt og stilfuldt fodtøj i hverdagen.

Instruktioner for vedligeholdelse:

Se FAQ for mere information omkring hvordan du vedligeholder dine AIRTOX sneakers.

Instruktioner for vedligeholdelse:

Se FAQ for mere information omkring hvordan du vedligeholder dine AIRTOX sneakers.

Andre produkter i denne serie