AIRTOX XR33 sneaker

Sneakers

Walking on clouds

XR33 sneakers handler om komfort. At være en Airtox sko, den IKKE-SIKKERHED sneakers giver samme høje kvalitet og højteknologiske funktioner som alle vores produkter.


XR33-sko er lavtskårne sneakers, som er det bedste valg for alle, der leder efter behageligt, velafsluttet afslappet fodtøj. Takket være den afrundede bund af skoen, ekstrem blødhed og lethed, minimerer XR33 stødkræfterne, mens du går eller løber. Yderligere fjedereffekter til både tå og hæl gør det endnu nemmere at gå. Takket være deres moderne, atletiske look skiller de sig virkelig ud fra lignende produkter, der er tilgængelige på markedet.


Fremstillet med den helt nye udvikling af StyroSoft mellemsål. StyroSoft tilbyder et ekstraordinært højt niveau af blødhed og spenst. Overdelen er lavet af en super stretch, ekstremt åndbar PowerBreeze® tekstil; et stof, der sikrer, at dine fødder forbliver tørre og ventilerede, selv efter mange timers aktivitet.


Meget mere end bare en sneaker!

Walking on clouds

Sneakers handler om komfort. Disse AIRTOX sneakers er fyldt med ekstra funktioner, der gør dem mere bløde og komfortable end mange gode sneakers. Skal opleves!


Super Features:
egenskaber:
  • UTURN® smart snøresystem
  • Super stretch overdel
  • Bred skandinavisk pasform
Særlige funktioner:
Åndbar overdel Fleksibel sål Let og blød Multi Dot-massagesystem Stødabsorption Skridsikker sål Godt designet ydersål
Størrelse:

35-47,5, inklusive halve størrelser fra 42,5 og opefter

Andre produkter i denne serie