Sneakers

Dette er AIRTOX’ program af arbejdsssko UDEN sikkerhed. På nuværende tidspunkt består programmet af tre uni-sex modeller: den vandtætte og åndbare OU2, den superlette YY2 sneaker med traditionelle snørebånd og YY22, som er udstyret med det smarte og unikke snøresystem UTURN® - med dette system er det ingen sag at komme ind og ud af skoene blot ved at dreje knappen med uret for at stramme og mod uret for at løsne. TRÆK IKKE I KNAPPEN - DA DETTE KAN SKADE SYSTEMET..

 

Alle AIRTOX sneakers og outdoor sko er designet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Vi har givet almindelige sneakers og outdoor sko en opgradering og løftet dem til et mere professionelt niveau, hvilket gør dem velegnede til diverse aktiviteter og arbejds relaterede situationer, hvor sikkerhedsfodtøj ikke er nødvendigt eller påkrævet, men hvor ekstra skridsikkerhed, komfort og åndbarhed er vigtige parametre.

YY2 og YY22 skoen er udstyret med Multi Dot Direct Massage System, der forsigtigt masserer dine fødder og øger blodcirkulationen i foden, hvilket forbedrer din generelle velvære igennem hele dagen. Den øvre del af skoen er lavet med POWERBREEZE® systemet, der forhindrer overophedning og lader dine fødder ånde.


Med et fashionabelt design, højt avancerede teknologier og den bedste komfort nogensinde set i sneakers, har vi taget de bedste elementer fra skoverdenen og transformeret dem til førsteklasses sneakers. Særligt udvalgte materialer hele vejen igennem.

Tåforstærkning sikrer ekstra tåbeskyttelse og giver øget slidstyrke. Det er med andre ord den perfekte sko til arbejde. 

Leder efter:
Kollektion:
reset

Se andre kollektioner

Formula

G-FORCE

MCLAREN

STINGRAY

TRANSAM

SNEAKERS

Strømper

footbeds