Airtox SX4 Sikkerhedssko

S-SERIE

Detaljer:

 

ET NYT NIVEAU AF KOMFORT

 

 

Airtox SX4 sikkerhedssko er en del af vores S-SERIE: en sporty kollektion, der er karakteriseret ved innovative sikkerhedsfunktioner og fremstillet ved hjælp af avancerede teknologier. S-SERIEN  garanterer din sikkerhed og komfort dagen lang og lader dig fokusere 100% på dit arbejde.

 

SX4’ sikkerhedsfunktioner:

  • Tech-FiberTM sømværnet forhindrer at skarpe genstand trænger igennem skoen.
  • SX4 er udstyret med de fleksible og energiabsorberende AIR-SYSTEM mellemsåler. AIR-SYSTEM sålen giver stødabsorption i hele sålen og hjælper i forebyggelsen af ryg- og knæproblemer
  • Ydersålen består af det transparente TPU, som er slidstærkt, skridsikkert og et ideelt valg af sikkerhedsfodtøj for alle, der ønsker at undgå at forlade sorte mærker på gulve.
  • SX4 er udstyret med en åndbar indersål, der understøtter dine naturlige bevægelser og hjælper med at transportere fugt væk fra ​​dine fødder.
  • Overdelen af SX4 er lavet i det unikke CORDURA tekstil, der skaber en åndbar og ventilerende sikkerhedssko.
  • Et vigtigt træk ved SX4 er vores Superlite NEO-SteelTM tåkappe, der beskytter dine tæer og giver skoene et lavprofil og let design kendt fra sneakers.

 

Vores Airtox SX4 fås i følgende farver: rød, sort og grå (for anden farvekombination: se SX5).

 

 

ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC

Detaljer:

 

ET NYT NIVEAU AF KOMFORT

 

 

Airtox SX4 sikkerhedssko er en del af vores S-SERIE: en sporty kollektion, der er karakteriseret ved innovative sikkerhedsfunktioner og fremstillet ved hjælp af avancerede teknologier....

Super Features:
Properties:
Særlige egenskaber:
Sømværn Antistatisk ESD Åndbar oversko Fleksibel sål Blød og let Beskyttende tåkappe Stødabsorbering Skridfast sål Bred pasform
Str.:

40-47

Velegnet til:

Velegnet til byggeri, landskab, fremstilling, lager og andre arbejdsområder, hvor sikkerhedsfodtøj er påkrævet.

Instruktioner for vedligeholdelse:

Hvis du vil sikre holdbarheden af dine AIRTOX, anbefales det at vedligeholde dem jævnligt. Se vores FAQ for nærmere information om pleje af dine AIRTOX.

Instruktioner for vedligeholdelse:

Hvis du vil sikre holdbarheden af dine AIRTOX, anbefales det at vedligeholde dem jævnligt. Se vores FAQ for nærmere information om pleje af dine AIRTOX.

Andre produkter i denne serie