Airtox MR4 Sikkerhedssko

M-SERIE

Detaljer:

 

SUPER CHARGED SIKKERHEDSSKO FORKLÆDT SOM SNEAKER – Airtox MR4

 

 

AIRTOX MR4 er en af de mest avancerede sikkerhedssko på markedet. Omhyggeligt gennemtænkt fra design til fremstilling uden at gå kompromis med hverken kvalitet, sikkerhed eller udseende. MR4 holder dine fødder komfortable, lette og friske dagen lang.

 

Hvilke funktioner giver MR4 det høje sikkerhedsniveau?

  • AIRTOX MR4 har det revolutionerende WHITELAYER®. Er et højteknologisk ultra stærkt og let tekstil materiale, som oprindeligt blev udviklet i USA i forbindelse med et særligt projekt til de amerikanske elitesoldater; Navy Seals, som skulle bruge skudsikre veste der var særligt lette og fleksible. Materialet er ekstremt fleksibelt og samtidigt stærkere end stål.
  • En ekstraordinær stærk aluminiums tåkappe holder tæerne beskyttet mod tunge og faldende objekter uden at gå på kompromis med hverken vægt, design eller komfort.
  • Et tyndt lag af ekstremt slidstærkt NRT-gummi giver AIRTOX MR4 sikkerhedssko en skridsikker samt olie-, syre- og varmebestandig (op til 300o C) ydersål.

 

MR4 sikkerhedssko er ligeså komfortable som dine sneakers fordi:

  • Overdelen på MR4 er lavet af det stærkt åndbare POWERBREEZE® airflow system, som giver optimal ventilation og sikrer at dine fødder forbliver tørre og komfortable hele dagen.
  • MR4 er udstyret med en stødabsorberende og utrolig let EVA-sål – den samme sål, som anvendes i mange populære træningssko og sneakers.
  • Skoen er udstyret med en stød- og fugtabsorberende Cool&Me® indersål, der sørger for tørre og friske fødder.

 

For at sikre, at du får mest ud af dine Airtox MR4-sikkerhedssko, skal du altid huske at bære det rigtige par sokker. Vi anbefaler tekniske sportsstrømper, der typisk er lavet til vandreture, løb eller skisport. Brug af almindelige strømper fremstillet af bomuld er en udbredt misforståelse, da disse opsuger fugten i stedet for at føre den væk fra foden, hvilket giver dig våde ildelugtende fødder. Få det bedste ud af dine Airtox MR4 med et par tekniske sportsstrømper. 

 

Tunge, klodsede og stive sikkerhedssko, som skader din krop, hører fortiden til. Velkommen til den nye generation af komfortable og stilede sikkerhedssko!

 

Tilgængelige farveversioner: grå og sort med hvide detaljer og sorte snørebånd (for anden farvekombination: se modellen MR2 og MR3).

 

 

ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC

Detaljer:

 

SUPER CHARGED SIKKERHEDSSKO FORKLÆDT SOM SNEAKER – Airtox MR4

 

 

AIRTOX MR4 er en af de mest avancerede sikkerhedssko på markedet. Omhyggeligt gennemtænkt fra design til fremstilling uden at gå kompromis med hverken kvalitet, sikkerhed eller udseende. MR4 holder...

Super Features:
Properties:
Særlige egenskaber:
Antistatisk ESD Åndbar oversko Cool&Me® ventilation system Fleksibel sål Varmebestandig ydersål Blød og let Beskyttende tåkappe Stødabsorbering Skridfast sål
Str.:

37-47

Velegnet til:

Velegnet til servicebranchen, let konstruktion, fremstilling, lager og andre områder, hvor sikkerhedsfodtøj er påkrævet.

Instruktioner for vedligeholdelse:

FAQ kan du finde detaljeret information om, hvordan du passer bedst på dine AIRTOX-sko.

Instruktioner for vedligeholdelse:

FAQ kan du finde detaljeret information om, hvordan du passer bedst på dine AIRTOX-sko.

Andre produkter i denne serie