Airtox MA6 sikkerhedssko

M-SERIE

Detaljer:

 

VANDTÆT. HOLDBAR. KOMFORTABEL.

 

 

AIRTOX MA6 er kollektionens flagskib. Det er vandtætte arbejdssko ud over det sædvanlige, som er udstyret med en lang række banebrydende teknologier. MA6 er den ultimative sikkerhedssko: åndbar, let, komfortabel og vandtæt.

 

Disse funktioner holder dig beskyttet til enhver tid:

  • AIRTOX MA6 sikkerhedssko er udstyret med den revolutionerende Aqua-Cell® membran, som gør skoen vandtæt men samtidig utrolig åndbar.
  • Det ekstraordinært lette og stærke WHITELAYER® sømværn beskytter fødderne mod søm og andre skarpe genstande.
  • For at beskytte dine fødder mod tunge genstande er AIRTOX MA6 udstyret med en aluminiums tåkappe, der er lige så stærk, som den er let.
  • Et tyndt lag slidstærkt NRT-gummi på ydersålen gør MA6 skridsikker og olie-, syre- og varmebestandig (op til 300oC).

 

Disse funktioner giver dig et niveau af komfort, du aldrig har oplevet det før:

  • MA6 er udstyret med en let EVA mellemsål; det samme materiale, der anvendes i mange populære træningssko og sneakers grundet dens lave vægt og stærke stødabsorption.
  • MA6 er udstyret med en Cool&Me® indersål, der forbliver stød- og fugtabsorberende selv efter mange timers arbejde, og holder dine fødder friske og tørre hele dagen.

 

For at opnå den højst mulige grad af åndbarhed og komfort i disse vandtætte arbejdssko, er det vigtigt, at du ifører dig det rigtige par strømper. Strømper er utrolige vigtige for dine skos åndbarhed. Du skal altid vælge tekniske sportsstrømper fremfor sokker bestående af bomuld for eksempel tennissokker, da bomuldsstrømper holder på fugten og medfører svedige og ildelugtende fødder.

 

Tilgængelig i én farveversion: brun, gul og sort.

 

 

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Detaljer:

 

VANDTÆT. HOLDBAR. KOMFORTABEL.

 

 

AIRTOX MA6 er kollektionens flagskib. Det er vandtætte arbejdssko ud over det sædvanlige, som er udstyret med en lang række banebrydende teknologier. MA6 er den ultimative sikkerhedssko: åndbar, let,...

Super Features:
Properties:
Særlige egenskaber:
Sømværn Antistatisk ESD Cool&Me® ventilation system Fleksibel sål Varmebestandig ydersål Blød og let Beskyttende tåkappe Stødabsorbering Skridfast sål Vandtæt og åndbar oversko
Str.:

36-48

Velegnet til:

AIRTOX MA6 er velegnet til servicebranchen, let konstruktion, fremstilling, lager og andre områder, hvor sikkerhedsfodtøj er påkrævet.

Instruktioner for vedligeholdelse:

Hold dine AIRTOX  i perfekt stand. Se en detaljeret guide til den rigtige vedligeholdelse af dine sko på here.

Instruktioner for vedligeholdelse:

Hold dine AIRTOX  i perfekt stand. Se en detaljeret guide til den rigtige vedligeholdelse af dine sko på here.

Andre produkter i denne serie