AIRTOX UL1P sikkerhedssko

Gram

285 gram LIMITED EDITION

Højdepunkter


Den fantastiske Whitelayer neglebeskyttelse. Den revolutionerende neglebeskyttelse: WHITELAYER®. Basen for materialet blev oprindeligt udviklet i USA som et specielt projekt for de amerikanske elitesoldater, Navy Seals, som krævede skudsikker veste, der var særlig lette og fleksible. WHITELAYER® er yderligere blevet raffineret af besætningen kl Airtox LAB 32, der passer til standarden for sikkerhedsko. Det ekstremt ambitiøse team har gjort materialet endnu lettere og samtidig gjort det så fleksibelt som en almindelig køkkenklæde. Den integrerede og overlegne WHITELAYER® concept2 neglebeskyttelse i skoene vejer kun 32 gram og er således 55% lettere sammenlignet med andre tekstil neglebeskyttelsesmaterialer. Som en ekstra bonus er materialet yderst fleksibelt, åndbart og fugtabsorberende.


Specialdesignet “Carbon fiber extreme” tåkappe 31 gram. Ja, vi ved det! - tåkapper med kulfiber er blevet set før, men hvad der gør den ekstreme tåkappe af kulfiber til en slags, er den avancerede teknik, der bruger meget avancerede teknikker i kombination med KDE-plasmabehandling med lav densitet. Dermed opnår vi både høj slagfasthed, attraktive minimalistiske dimensioner og åbenlyst, forbløffende lav vægt.


Superlite ydersål. Ydersålen er skabt ved hjælp af en dobbeltsidet aluminiumskimmel i kombination med nanoteknologi. Som en bonus giver ydersålen en meget blød bærekomfort understøttet af en unik konstrueret Air-EVA, parret med et ultratyndt lag af særlig skridsikker NRT-gummi.


Superlite mikro åndbart øvre stof. Det øverste materiale er lavet ved hjælp af unikke og specialfremstillede stoffer bestående af high tech fibertråde og heliosfære mikrofiberelementer. Egenskaberne er igen ekstremt lette, og samtidig giver stoffet effektiv åndbarhed.


EN ISO 20345: 2011 SB PE SRA

285 gram LIMITED EDITION

Højdepunkter


Den fantastiske Whitelayer neglebeskyttelse. Den revolutionerende neglebeskyttelse: WHITELAYER®. Basen for materialet blev oprindeligt udviklet i USA som et specielt projekt for de amerikanske elitesoldater, Navy Seals, der krævede skudsikker veste, der var særligt lette og fleksible ...

Super funktioner:
egenskaber:
  • Dual Air-EVA, 3.2 mellemsål
  • NRT gummi ydersål
  • Atletic fit
Størrelse:

37-47

Andre produkter i denne serie