AIRTOX UL1 sikkerhedssko

Gram

255 gram LIMITED EDITION

Højdepunkter


Specialdesignet “Carbon fiber extreme” tåkappe 31 gram. Ja, vi ved det! - tåkapper med kulfiber er blevet set før, men hvad der gør den ekstreme tåkappe af kulfiber til en slags, er den avancerede teknik, der bruger meget avancerede teknikker i kombination med KDE-plasmabehandling med lav densitet. Dermed opnår vi både høj slagfasthed, attraktive minimalistiske dimensioner og åbenlyst, forbløffende lav vægt.


Superlite ydersål. Ydersålen er skabt ved hjælp af en dobbeltsidet aluminiumskimmel i kombination med nanoteknologi. Som en bonus giver ydersålen en meget blød bærekomfort understøttet af en unik konstrueret Air-EVA, parret med et ultratyndt lag af særlig skridsikker NRT-gummi.


Superlite mikro åndbart øvre stof. Det øverste materiale er lavet ved hjælp af unikke og specialfremstillede stoffer bestående af high tech fibertråde og heliosfære mikrofiberelementer. Egenskaberne er igen ekstremt lette, og samtidig giver stoffet effektiv åndbarhed.


EN ISO 20345: 2011 SB E SRA

255 gram LIMITED EDITION

Højdepunkter


Specialdesignet “Carbon fiber extreme” tåkappe 31 gram. Ja, vi ved det! - tåkapper med kulfiber er blevet set før, men hvad der gør den ekstreme tåkappe af kulfiber til en slags, er den avancerede teknik, der anvender meget avancerede teknikker i kombination med KDE-plasmabehandling med lav densitet ... .

Super funktioner:
  • “Carbon fiber extreme” tåkappe
egenskaber:
  • Dual Air-EVA, 3.2 mellemsål
  • NRT gummi ydersål
  • Atletic fit
Størrelse:

37-47

Andre produkter i denne serie