AIRTOX FL4 sikkerhedssko

Formula

NYHED, FL4 sikkerhedssko fra AIRTOX

FL4 fra Airtox er den sidste nye model fra “the amazing world” of Airtox, introduceret oktober 2021. FL4 er en “Super charged” allround sikkerhedssko, som er udstyret med StyroSoft sål teknologi, som gør sålerne fjederende og super soft. Derudover verdens letteste sømværn: Whitelayer®. Det integrerede Whitelayer® sømværn i FL4 vejer kun 32 gram og er 55% lettere sammenlignet med andre tekstil-sømværn.

 

Som en ekstra bonus er materialet også ekstremt fleksibelt, åndbart og fugt-absorberende. Skoen er udført i et nyudviklet og vegansk læder, som byder på letvægt, åndbarhed og vandafvisende egenskaber.


Pasformen i FL4 er fantastisk god, - Skoene sidder som en sok om foden.


ESD
EN ISO 20345 S3 SRC ESD HRO

FL4 sikkerhedssko fra AIRTOX

FL4 fra Airtox er den sidste nye model fra “the amazing world” of Airtox, introduceret oktober 2021. FL4 er en “Super charged” allround sikkerhedssko, som er udstyret med StyroSoft sål teknologi, som gør sålerne fjederende og super soft. Derudover verdens letteste sømværn: Whitelayer®. Det integrerede Whitelayer® sømværn i FL4 vejer kun 32 gram og er 55% lettere sammenlignet med andre tekstil-sømværn...

Super Features:
egenskaber:
  • TPA plast let tåkappe
  • Bred skandinavisk pasform
  • Olie og syrebestandig ydersål
  • Varmebestandig NRT Gummi ydersål op til 300 °C
Størrelse:

39-47

Andre produkter i denne range