MERE END SIKKERHEDSSKO

HER VIL DU finde ud af, hvem vi er, hvad vi gør, og hvordan vi skaber de bedste sikkerhedssko

Virksomheden AIRTOX

airtox-virksomheden


AIRTOX®er den trendsættende originale Danske sikkerhedssko, - fyldt med topmoderne teknologier og super features. Airtox sikkerhedssko er som de første i verden udstyret med det nyudviklede sømværn Whitelayer® - et højteknologisk, ultra-stærkt og let tekstil.

Legenden om AIRTOX-brandet

 

Ikonet for Airtox-mærket er en karakteristisk rovfugl. Hvad er dens etymologi? Hvad betyder det? Og hvad har den at gøre med fremtidens sikkerhedssko?AIRTOX fuglene kom til jorden fra en fjern planet uden for solsystemet. De er nogle meget kloge, mekaniske væsener med en avanceret intelligens.


For nylig kom de til jorden og af en eller anden grund er de i gigantiske fabrikker begyndt at lave sko med særlige egenskaber, som aldrig tidligere er blevet brugt indenfor sikkerhedssko. Og de har valgt at dele disse revolutionerende produkter med mennesket.


Den største og mest koncentrerede rede af Airtox-fugle findes i Københavns Lufthavn. Herfra rejser Airtox-fuglene store afstande, hovedsagelig i flokke, for at sprede deres befolkning over hele verden.


Vi ved ikke meget om dem, men det vi ved er, at Airtox-fuglene er uforudsigelige, udvikler sig hurtigt og ved mere om teknologien end nogen anden på denne planet. Denne dedikation og viden, er de klar til at dele med os mennesker, og gøre vores liv mere behageligt, stilfuldt og sikkert.


Formålet med historien er at skabe en illusion af denne fugl, der har overtaget kontrollen med Airtox’ udviklingsafdeling med det formål at bringe de nyeste teknologier til jorden. Fuglene har gjort os i stand til at skabe de mest sofistikerede og komfortable sko fyldt med alle de mest fantastiske og næsten urealistiske teknologier - bragt af fuglene fra den intergalaktiske hemisfære.

Dansk design og udviklingen af stilfulde sikkerhedssko

 

AIRTOX forskning og udviklingsteknologier


AIRTOX'  hovedkvarter ligger i Danmark. Herfra udføres alt design, udvikling og forskning. Vi har dedikeret en stor mængde tid og ressourcer til at undersøge teknologier, og teste materialer, komponenter og nye systemer.

Vores udviklings- og forskningsafdeling har over 20 års erfaring i sikkerhedssko og har ansvaret for hele udviklingsprocessen: fra første designforslag til det endelige produkt.


VI TESTER VORES PRODUKTER I DE MEST EKSTREME MILJØER

Vi garanterer pålideligheden og holdbarheden af ​​alle produkter. I modsætning til en stor del af vores konkurrenter går vi ikke på kompromis. Vores højeste prioritet er vores kunders tilfredshed.


AIRTOX'S BANEBRYDENDE TEKNOLOGIER!

Airtox-skoene udstyret med fremtidens teknologier bl.a; Whitelayer®, StyroSoft®, Powerbreeze®, Aqua-Cell® og Cool & Me®. Disse teknologier er udviklet af vores innovative tech team; Lab 32.


VI TÆNKER ALTID PÅ FREMTIDEN


Hos Airtox er vi proaktive i udviklingen og undersøgelsen af nye trends indenfor sikkerhedssko. Vi tilstræber os på at forblive innovative og branchens førende. Nye teknologier, der endnu ikke er implementeret i Airtox produkter, testes, og fordelene ved egenskaberne diskuteres for at sikre, at Airtox-sikkerhedssko er de mest avancerede på markedet.

Mission & vision

 

Mission og Vision AIRTOX


AIRTOX’ vision er at blive det mest unikke og innovative mærke inden for industriel sikkerhed.


For at opnå denne vision er vi i øjeblikket på en mission om at udnytte viden og inspiration fra globale kulturer. Vi gør det ved at samarbejde med mennesker og virksomheder over hele verden og opbygge et multinationalt miljø på vores arbejdsplads. Dette hjælper os med at udvikle vores ideer og opbygge fremragende og gennemtænkte produkter. 


Under vores arbejde fokuserer vi på socialt ansvar og gode arbejdsvilkår, for at sikre at hver enkelt kollegas motivation og engagement er uovertruffen.


Vi tager hensyn til beskyttelsen af ​​vores miljø og sørger for, at både os selv og alle vores leverandører er forpligtet til at følge internationale og lokale miljølove.

Karriere hos AIRTOX

karriere hos airtox sikkerhedssko messe

 


Hos Airtox bestræber vi os på, at tilbyde vores medarbejdere de bedste arbejdsvilkår. Vi mener, at det er af væsentlig betydning for skabelsen af et behageligt arbejdsmiljø - og for at sikre, at vores medarbejdere har en aktiv rolle i vores virksomheds positive udvikling. Derfor har vi en åben og ikke-diskriminerende tilgang til vores medarbejdere og samarbejdspartnere og sikrer, at mangfoldighed og selvudvikling understøttes.


Vi følger et globalt adfærdskodeks, der består af flere grundlæggende principper for etisk og ansvarlig adfærd på verdensplan. For alle vores samarbejdspartnere garanterer vi følgende: Alle ansættelsesforhold vil opfylde de grundlæggende behov i henhold til FN-konventionerne.


Vi søger altid efter nye talenter, der kan bidrage til vores team. Hvis du er modig nok til at arbejde i vores sjove, hurtige og innovative miljø, se vores ledige stillinger.


Som arbejdsplads er vi bekymrede for beskyttelsen af ​​vores miljø og sørger for, at både - os selv og alle vores leverandører er forpligtet til at følge internationale og lokale miljølove.